Jom Klik

Monday, August 23, 2010

~ Baru .. New~



Move it move it :party

 rock babeee...


too many thing to be move and pull out... hehe

--------------------------@@--------------------------

keje tempat baru.. suasane baru dengan... jalan yang di explore baru... memang dalam hidup kite akan sentiase ade yang baru... mule2 sebelum pindah sini asyik merungut je.. yela nak kene pindah tempat keje baru. jauh pulak tu.. kos bertambah.. alaun belum tentu bertambah... OT kene potong?? yeke.. =(
x bestnyer~ ~ ~ x nak OT!!!!

tu la buat assumption banyak sangat.. but then lepas mule keje tempat baru.. best jugak la.. dengan suasane & angin yang baru.. hirup udare yang berlainan.. so far so good.. tak semesti hijrah x baik kan.. maybe yang baru buat kite lagi bahagia & senyum hari2.. & maybe tak hahaha .. but HE know de best 4 us.

bulan2 puase ni macam2 bende baru jadi.. alhamdullillah... bulan baik kan.. harap hati aku dapat terime yang baru2 ni... ~love it~ memang kadang2 kali asyik teringat yang lame tapi aku percaye HE know de best 4 me.. :party

SO LETS MOVE IT... =)

5 comments:

  1. bagus2.. he3.. kadang2 kite perlu melangkah ke arah yg baru .. yg lame tinggal kenangan ;P

    ReplyDelete
  2. hehehe, aku terbayang ko menari sambil tulish entry ni...

    anyway, congrats!

    ReplyDelete
  3. thanks adik topiq ..bukan menari dah siap berjoget sakan2 ... :P

    ReplyDelete