Jom Klik

Wednesday, November 10, 2010

Bengang

Alhamdulillah ...

Baru abis makan,, masakan yang simple tapi sedap --> nasi kosong, telur dadar, ikan masin, sambal tumis & pucuk ubi... penuh sepinggan makan. Tapi sebelum makan "Asiah sambal tumis tu pedas macam cili api" .. kate mak aku.

Reaksi aku "ok (*__*)" sambil mengurangkan sambal dalam sudu yang nak dituang dalam pinggan. Then makan punya makan punya makan.. emmm kenape sikit pun tak rase pedas. so aku tambah bersudu sudu & sudu sambal tu. emmm pelik ni. maybe sebab aku BENGANG!! sampai tak rase pedas langsung.

Cube korang tengok gambar kat bawah ni. eeeeeee.. benci benci benci nyerrrrr


Kalau korang tak perasan pe kejadah nyer bende ni.. meh aku bagi tau. itu kesan CALAR kat kete aku. Kat pintu belah driver. SAKIT ATI !!!! 99% ni keje orang. 1% aku tak tahu.

Aku tak perasan bila calar ni wujud. Se tahu aku pagi tadi mase park kat tempat keje tu, takde pulak kesan calar..bile nak balik je dah de.

Aku tak cari pasal. Tak cari musuh. Tak sentuh kete sape2. Sape buat ni !!! baik ngaku cepattttt !!!!!!korang memang briliant stupid !!! takde keje cari keje tak berfaedah. Idiot. Idiot. Idiot.

Dah la tempat yang dicalarkan tu baru cat last month sebab accident. huhhhhh !! Aku tau la kete aku tu biase2 je. Tak payah la korang susah2 nak cederakan kete aku lagi .. jahatttttt


Gambar kat atas ni pulak memang aku dah perasan 2 minggu lepas kot. Ni bukan keje orang. Keje kete kepada orang or who?? Aku ke?? tak mungkin same sekali.. Tapi *_*???. Dont know sudah.


-------------------------------------@@-------------------------------------


Rase2 nye orang2 ni memang takde keje kot. Last last last month,, bile ntah,, tak ingat. Colleague aku nyer cermin sisi & plat number kene cilok (kalau tak silap aku la). Agak2 pe dorang dapat dengan buat keje2 ni. Dulu kat sekolah kan dah belajar moral & PI ke. Tu pun tak paham2.


-------------------------------------@@-------------------------------------



Dah la tak mau bengang lame2. Kejap2 sudah. Meh enjoy gambar yang baru amek tadi. Before Danish tido ni la keje dia. Ada sikit gambar bape ari lepas & 1 video pendek. Ni pun atas permintaan Ms SK.

video

Video ni amek weekend lepas mase lepak kat Pedas. Nasib la ko kucing,,pagi petang siang malam kene hambat dengan si kecik sorang ni.

 Mangkuk & bakul memang favourite kedua dia selepas handphone



 "yes yes yes,, berjaye jugak aku menakluki bukit huggies"

" This is my new friend. But my aunty always take him away from me :("



 Tengok tu dua2 botol dia nak. Huhh kecik2 dah tamak ye. Dah la hari same aku makan betik dia tarik, padan kat tangan sebelah dia pegang betik jugak... emmmmm

 "hahha,, gigi danish dah tumbuh,, lepas ni leh gigit aunty"


Gambar ni baru amek tadi,, aku dah kate danish memang suke bende2 cmni,, *_*?? tak paham tul


-- sekian terima kasih --
good nite


3 comments:

  1. tension betul bila kereta calar kan.... sabar ajalah

    ReplyDelete
  2. ya Allah, teruknya... sabo jela asia oi...ko doala supaya org tu dpt hidayah dtg balik kat ko...

    ReplyDelete
  3. sharinginfoz: ahah mmg tgh sabar :P
    taufiq: x pe la x pyh dtg kat sy :P

    ReplyDelete